• Peti Anjing Baja Tahan Karat
  • Meja Pangantenan
  • Kandang Anjing Atap Logam
  • Peti Anjing Baja Tahan Karat
  • Meja Pangantenan
  • Kandang Anjing Atap Logam

Napa Pilih Kita?

Perusahaan Strngth

Pabrik kita jembaré 6.000 meter persegi lan duwé luwih saka 70 buruh. Kita duwe 9 mesin lan 10 wong kanggo kontrol kualitas.

Aplikasi Produk

meja dandan pet, kandhang asu kewan, kranjang kewan, rak logam, stamping, macem-macem produk logam, lsp.

Pasar Produksi

Utamane produk utamane didol menyang pasar Eropa lan Amerika lan pasar Jepang.

  • #

Pabrik Produk Logam Ningbo Haishu Yinjiang Jintangli didegaké ing taun 2014, dununge ing Zhejiang Ningbo, lan duwé spesialisasi ing produksi tabel dandan pet, tabel asu gendheng multifungsi, meja dandan ngangkat listrik, peti asu stainless steel, kandhang asu atap logam, rak logam, stamping bagean, lan produk logam liyane, sing utamane diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lsp. Prinsip perusahaan kita yaiku kualitas pertama, bathi cilik nanging omset cepet. Wiwit digawe, kualitas produk wis dipanggonke minangka inti partisipasi perusahaan ing kompetisi pasar. Miturut syarat kualitas produk, perusahaan kasebut nggawe sistem inspeksi kualitas sing ketat. Perusahaan ketat ngontrol lan ngatur kabeh aspek sing ana gandhengane karo kualitas produk, supaya perusahaan tetep stabilake produksi produk sing berkualitas.